Merhaba,
son yıllarda süregelen bu Google Domains seviciliğini anlayamıyorum. Fiyat güncellemesi öncesi gayet uygundu fiyatları aşırı derecede rağbet oldu bu yüzden de, şu an piyasa normlarında seyrediyor. Benim takıldığım nokta kaliteli, kaliteli diye bahsediliyor olması. Google büyük firma, hizmetleri gayet iyi elbette ama bunun yanında hem iç pazarda, hem de globalde binlerce firma daha var. ICANN akredite şirketler bunlar, hepsi güvenilir bir problem yaşatmazlar size. Google iyi de, ondan bile önce sektörde olan GoDaddy kötü mü? NameCheap, Name, Dynadot güvenilir değil mi? Türkiye pazarında ise Metunic, Atak Domain / DNA, İsim Tescil, IHS' nin güvenilirlik problemi mi var? Ya da bu büyükler dışında onların binlerce bayileri, en nihayetinde hepsinin ucu ICANN' e çıkıyor. Bu tekelleştirmeye yönelik gereksiz tavsiyelerden kaçının. Bir çoğu güvenilir ve serbest piyasa hakim pazarda, kimin fiyatları iyiyse, güncel kampanyası varsa ondan almak gerekli, tek bir adres doğru değil. Benim aldığım iki firma var sadece ama o da çokça domainim olduğu ve takip edemediğim için yaptığım bir hamle, bu gibi durumlar dışında tek bir firma mantıklı değil.
Değerli önerileriniz için çok teşekkür ederim, ilk başlarda kampanya kovalamaya bakalım o zaman.
Sağlıcakla kalınız