Arkadaşlar merhaba , biliyorsunuz artık forumda d*landırılanlar çok fazla olmaya başladı her hafta elbet birinin konusu popülere giriyor ve konulara baktığınızda hep “Ben bunu yemem ben böyle asla d*landırılmam” diyorsunuz . Haklısınız hepsi dalgınlıktan kaynaklanan sebeplerden dolayı d*landırılmış , şimdi size herkesin d*landırılacağı bir yöntem söylücem bu olay başınıza gelirse asla panik yapmayın ve ne olursa olsun İNANMAYIN .
Bu olayı yıllar önce kafede otururken biri anlatmıştı, anlattığına göre akşam saat 5 sularında evinde oturuyormuş , birden telefon çalmış ve “sen *** misin” (bilgilerini saymış TC den tutda herşeyine kadar) adamda “evet benim” demiş . D*landırıcı sahış “banka hesaplarınız t*** ö*** eline geçti , annen baban yanımızda şuan , 10 dakika içersinde **** gelicez (adresini söylüyor) ve seni karakola götürücez” diyor , tabi hemen adam panikle 155 İ arıyor bir de karşışına kim çıksın yine aynı adamlar ve biraz olay hakkında konuşmaya başlıyorlar ve konuşurken “Geldiğimizde seni karakola götürücez evinizde de arama yapıcaz” diyince adam daha da panik olmaya başlıyor , hemen telefonu kapatıp annesini babasını aramaya çalışıyor ve telefonu yine aynı adamlar açıyor ve yine aynı muhabbet dönmeye başlıyor . Adamcağız ne yapsın oturmuş evinde panik içersinde bekliyor , 10-15 dakika sonra kapı çalıyor ama adam kapıyı hiçbir türlü açmıyor . 1 çalıyor 2 çalıyor sonra gidiyorlar , aradan 20-25 dakika geçtikten sonra annesine babasına ulaşabiliyor ve durumu anlatıyor annesi babası karakolda olmadıklarını böyle bir olayın yaşanmadığını söyleyince adam derin bir nefes çekiyor . Bu olayı yaklaşık 3-4 yıl önce bir çay ocağında orta yaşlı bir abi anlatmıştı , doğru mu yanlış mı nedir bilmiyorum eğer başına böyle bir olay gelen varsa lütfen konu altında yaşadığı olayı anlatsın. Bu olay benim başıma gelse açık açık söylüyorum direk d*landırılırdım , kim bilir beni nereye götürürlerdi ne yaparlardı allah bilir . Siz siz olun her zaman temkinli olun , d*landırıcılık yöntemleri gün geçtikçe daha fazla inandırıcı olmaya başladı tedbiri elden bırakmayın arkadaşlar . Bu olayda nasıl oluyorda telefon hattına müdahale edebiliyorlar bilgisi olan varsa lütfen bizi de aydınlatsın , gerçek olabilir mi böyle bir şey ?