Merhabalar,
Wordpressin en cok satanlarindan olan Avada Temayi bir tanidigimin icin aldim. Kendisi inatla site yaptirmak istediginden oturu, 4 Eylul gunu 1 hafta once yani bana temayi aldirtti. Ben de tanidik olmasi nedeni ile kendisini bir sure reddettim fakat 4 eylulde beni yakaladi ve aldik. Tema ucretini vs verecekken son anda onumuzdeki hafta ici vereyim diyerek sureci uzatti. Sonra dun bana site yapmasak mi diyip vazgectigini soyledi ama bilin bakalim 72 dolar kim odedi
Bu nedenle temayi maliyetinin çok aşağısına satmak istiyorum.
Onemli bilgiler:
Avada temasi Envato uzerinden satiliyor fakat Destek sistemleri ve guncellemeler icin Envato kullanilmiyor. Kendi platformlarini kullaniyorsunuz ve yapmaniz gereken tek sey, Lisans koduyla sistemlerine kayit olmak.
Bu nedenle hic bir sorun yasamadan temayi dilediginiz gibi kullanabilirsiniz.
4 Eylulde alindi daha 6 ay destek sureniz var.
Envato hesabim 2013den beri aktif kullandigim hesap, icerisinde benim adima yuzlerce tema ve script var. O konuda da sorun yasanacak bir durum yok, ekran goruntusu de paylasiyorum. Lisans benim hesabimda, TeamViewer gibi programlarla da baglanip teyit edebilirsiniz

Support suresini ilerleyen gunlerde uzatmak isterseniz eger bu konuda da yardimci olurum hic sorun degil.
Kisacasi, tema daha kullanilmadi. Sizlere son zip halini ve lisans kodunu iletecegim. Istediginiz gibi Avada platformuna girip kayit olup lisansla urunu sorunsuz kullanabilirsiniz.
Urunun Sifir fiyati su an almak isterseniz 1350 TL gibi bir ucret odeyeceksiniz. Gecen hafta kartimdan cekilen TL tutar bu, bunu da gosterebilirim sizlere.
Ben sinirlendigim ve bosuna zarar ettigim icin bu temayi resmen zararina verecegim. eğer teklifiniz varsa da iletebilirsiniz bana dm yoluyla ama şu an %30-35 indirimle 900TL verme noktasındayım.
Isteyenler herkes bana ulasabilir.
Tesekkurlerimi sunarim.
Tema link:
https://themeforest.net/item/avada-r...-theme/2833226