Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapman gereken direkt savciliga gidip sikayetci olmak.Kamera kaydi vs gasp anini bulurlar.Onlar senden cekirdek aldi sende 5 yil hayatlarini al hapse gonderterek
Valla hiçte öyle olmuyor maalesef hocam Bir çocuk geldi davacı olduğum şahsın arkadaşıymış.Normal konuşuyordul hiç beklemediğim bir anda vurup geri adım atarak kaçtı.Bende sandımkü dövüşeceğiz.Üzerine doğru yürürken elini beline atınca ya silah ya bıçak hiç ardıma bakmadan sitenin girişine doğru kaçtım.Geldi bu da eli belinde bıçak gözüküyor at bıçağı diyprum atmıyor.Küfürleştik vs koşa koşa gitti.Polis geldi bu arada çocuğu tanımıyorum bile.Kamera kaydınan vs buldular karakola getirdiler.Duydum yani ifadesi alındıktan sonra serbest kalacak dosya mahkemeye gidecekte bunun bıçak taşıdığını beni tehdit ettiğini kanıtlayacağımda ölme eşşeğim ölme.Adını öğrenince ortak tanıık bulup görüşme ayarladım çocukla.O buluşmayada silahla gelmiş 😂 Aramızda konuştuk hallettik şikayetimi geri çektim bende.Tanıdık bulup halletmesek bu sefer bana salça olacak şikayetini çek diye.Ben açık açık söylüyorum mevcuttaki polise be hukuğa güvenim yok benim artık.Halledebiliyorsanız kendiniz halledin.Hak hukuk yok maalesef.Siz bıçaklanmadan zarar görmeden hiçbir kurum birşey yapmıyor.

Daha geçen akşam serinliği yatıp uyuyayım dedim.Akşam 9 suları insanların olduğu cıvıl cıvıl bir ırtamda 4 el silah sesine uyandım.Çocuğu bir el sırtından bir elde ensesinden vurmuş vuran.Millet mafyacılık oynuyor.

Bir pilavcıda 3 el bacak diz vs vuruyor çocuğu.2 darbede beline baltayla vuruyorlar.Çocuk uzun bir süre yoğun bakım vs derken hastanede kalıyor.

Bunları yapan eleman 2 ay sonra çıkıyor.Belediye başkanı, emniyet ile araları iyi çocuğun aileside zengin.

Şuan mevcuttaki durum bana diyorki tabuta girecrğine hapise gir daha iyi.Al ruhsatsız bi silah.Benim anam ağlayacağına başkasının anası ağlasın 😇