arkadaş sağolsun hatayı giderdi atmak istediğinde ücret istedi bide üstelik dcden engel atıyor madem ücretli yardımcı olacaktınız neden başta demediniz scriptimide size atmıştım
edit: hatayı kendim düzelttim pyton img block konusunda yardımcı oalacak varmı ücretsiz
Hocam size ön bilgi iletmeme fırsat tanımadınız bende aceleniz var, ciddi bir alıcısınız sanıp scriptinizi inceledim. Edindiğim kötü bir alışkanlıktır, tuvalet kağıdından hallice kod gördüğümde dayanamam, düzeltirim. Python yazanlar bilir, "indent" kullanırız. Indent'ler bile hatalıydı, bende kendi yazdığım modülleri kullanarak projeyi düzeltmeye çalıştım. Warning hatalarını kaldırıp daha modern bir yazım diline çevirdim. Özetle baştan yazdım. Neden uğraştığımı sorduğunuzda da "Canım sıkılmıştı, bende sıfırdan yazdım." dedim. Kodu benden istediniz, bende "emeğimin karşılığı yok mu?" dedim, burada birisi can sıkıntısından 100 tane gmail hesabı açsa bedavaya mı dağıtmalı diye size soru ilettim. Beni yermeye başladınız "Browser Studio ile 1 hafta ücretsiz yardım edenler oldu." şeklinde, konunuza yorum yazan bir tek ben olmama rağmen minnettarlığınızı böyle iletmeniz benim için kışkırtıcıydı. Neticede tarafınızla konuşacak bir şeyim kalmadığı için, discord hesabım kişisel bir hesap olduğu için sizi arkadaşlarımdan çıkardım, engellemedim.
Özetle, can sıkıntısından yaptığım onlarca işin "değeri" vardır. Sizin düşünce yapınıza bakarsak, can sıkıntısından yaptığım tüm işleri açık kaynak yapmalıyım, üzgünüm. Bu mümkün değil.
Scriptiniz ise sistemimden tamamen silinmiştir, bir şey konuşmadan "al bu kodu düzelt" şeklinde tabiri caizse suratıma script fırlatmak sizin kabahatinizdir, benim değil.
Ek olarak, minnettarlığınızı dile getiriş biçiminiz neticesinde tanışmadığımıza memnun olduğumu dile getirebilirim.
Başarılar dilerim, iyi çalışmalar.
Edit: Herhangi bir ticaretimiz bulunmadan negatif i-trade göndermiştir, yardımcı olayım derken yere düşmeyin, dikkat edin.