Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben çok heyecanlı bir tip olmama rağmen ilk girişte almıştım. Sadece sınavı hafife almaman gerekiyor. Ve ayrıyeten de sürüş sınavında eğitimdeki gibi normal bir şekilde sürüşünü yaparsan alacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim
cruis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay be 🤣 gaza frene basarken heycandan ayağım titrerdi 16 17 yaşında iken şimdi yaş 30. 500lük volvomla her ay turkiyeden hollandaya belcikaya mal çekiyorum 👍👍 hayırlısı olur inşallah
AYJANS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılı sınavı rahat geçersiniz fakat yine de bir göz gezdirin.
Direksiyon sınavına çok biliyorum kafasında girmeyin, dikkatli olun. Ne usta şoförler geçemiyor. Özellikle park biraz sıkıntı olabiliyor.

Şimdiden hayırlı olsun. Ehliyeti alınca baklavasını yeriz
fivefingerx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direksiyon sınavına arabayla gitmeyin, ben girdiğimde sınav esnasında sarıdan kırmızıya dönmüştü ışık yolda normalde durmam gerekirken mecbur geçtim komisyon görmezden geldi ama sınava arabayla gelen arkadaşı aynı hatadan aynı komisyon eledi. Arabayla gelenlere ekstra yükleniyorlar
Arwensen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim zamanımızda 18 olunca ilk ehliyete gidilmezdi..

Hayırlı olsun şimdiden kardeşim 😎
Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden tek tavsiye kendine %100 güvenmemen Çünkü çok bilen çok yanılırmış derler sadece kurallara uy ego yapma
geç bitir

ama sana şunu da söyleyim 18 den sonra hayat o kadar hızlanıyor ki araç sürmek sadece bir yerden bir yere gidilen bir aktivite gibi kalıyor
Başarılar.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alacağım.