cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam arabasına modifiye yaptırıyor ve siz verdiğiniz borcu geri istememiyorsunuz bu konuyu açana kadar arkadaşınıza hesap sorsanıza hocam ?
Hesap sorma olarak değil de konuyu açacağım artık kendisine teşekkürler

Arwensen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki seçeneğiniz var.

Borcu hatırlatıp, paranızı istemeniz.
Babasının kanser tedavisine gittiyse, hayır olsun diyip unutmanız.

İçinizden hangisi geçiyorsa onu yapın.
Hatırlatmayı düşünüyorum hocam keyfi harcamalar yaptığını görmesem helal olsun deyip bağışlardım.

Emimehkadyag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle sorunlarda kesinlikle ne okursa olsun acımasız olmanızı tavsiye ederim çünkü bizim toplunumuzsa şöyle aptal bir kanı var ‘Borç isterim borcu veren borcu geri isterse trip atar laf ederim’. Ve bu aptal yargıya o kadar gıcık oluyorum ki. Arkadaş borcu istersen delikanlıydıydınsa öderken niye delikanlı olmuyorsun. Her zaman derim borcu verdiğiniz asam borcu istetiyorsa o adamdan bi *** olmaz. Borcu alan hatırlayıp veren istemeden verecek.
Kendimden örnek vermem gerekirse ben birinden borç alsam o benim aklımdan çıkmıyor takılı kalıyor kafamda ve ödemeden rahat edemiyorum. Çok haklısınız ama durum bu malesef.

Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu tarz konularda en azından banka havalesi yapılması gerekiyor kanıt için.Ama işin içine yakın arkadaşlık girince,güven de giriyor haliyle.
Kanıt mevcut hocam banka havalesi yapmıştım kendisine.

ramazansevimmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba alıp sizin borcunuzu ödemedi mi hiç mi aklına gelmemiş acaba gidin direk söyleyin hiç bişi olmaz söyleyemiyorsanız instasını atın ben söylim.
Başkasından duymasın hocam

Tinkerbel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba O Aralar Kafası Dolu Olduğundan Babasının Tedavisinden vb. Durumlardan Dolayı Şuanda Unutmuş Olabilir.
İhtiyacınız Varsa Nazikçe Geri Hatırlatın Yoksada ve Babasının Tedavisine Gittiysede Sizde Unutun Gitsin Bence
2 Yıl Uzun Bir Süreç Hatırlamaması Çok Normal
İhtiyacım olduğundan değil hocam ama keyfi harcamalar yapıp borcunu ödemeyince insanın ister istemez siniri bozuluyor.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam söyleyemiyorsanız ben söyleyeyim.
Eywallah hocam ben halledicem bu konuyu

selimdinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pahalı bi mekana götürüp yiyip içip hesabı ona kitleyin
(Yanında kız arkadasi falan varsa net öder bu arada)
Son çare bu olur hocam artık