Ayakkabının ayağına vurması ayakkabının sorunu değil ki senin yanlış numarandan kaynaklı 42 değilde 43 almanız gerekiyor du ayrıca her ayakkabı her kalıba olacak diye bir şey de yok burada bence siz suçlusunuz.
Hocam tam yazamamışım elbette numaramı biliyorum daha önce de Flo dan ayakakbı aldım 41 numara giyerim mağazada giydiğimde de sorun yoktu.
Benim sol ayağım baş parmağını içerden vuruyor sağda hiç bir sorun yok. Mağazada giydiğimde de sprun yaşamadım çünkü sadece görmek için giydim yürümedim ki hiç ?
sadece sol vurmasa ikisi de vursa elbette ben suçluyum ama böyle bir durum var ve asıl noktayı kaçırıyorsunuz ki FLO ürünü 14 gün içinde inceleyip bana sonucu bildiirmek durumundaymış
bunu başka bir FLO dan bir satış danışmanı bana söyledi. benden ürünü alıp 25-26 gün hiç bir şekilde beni bilgilendirmediler sorunuma çözüm üretmediler üründe bir sorun yok dediler
ben oysa değişim ve iade bile istememiştim başta sadece buna bir çözüm sunun dedim ki ben sol ve sağ arasında gözümle fark görüyorum sol daha hacimsiz duruyor.
ben suçluysam eyv ne diyelim bir şekilde giyeriz..
valla ayağınızı vurdu diye ayakkabıyı giyip iade etmekte ayrı birşey. denersiniz bakarsınız evde giyersiniz. beğenmediyseniz iade edersiniz.
yırtılsa, kopsa hadi neyse.
bir üstte detalıca cevap verdim
Süreç devam ediyor hayatımda bu kadar moralimin bozulduğu bir ay olmamıştı resmen boşu boşuna uğraşıyorum
Alt tarafı bir ayakkabı , bu kadar dert etmeyin hocam verin 50-100 lira pazardan alın yolunuza devam edin ya da dolap gibi 2.el uygulamalardan alın ne fark eder alt tarafı ayakkabı bu kadar moralinizi bozduğunuza değmez
hocam önemli olan o değil ürün de değil ne adam gibi bilgi veriyorlar ne adamla ilgileniyorlar mağaza bana uzak git gel kaç saat sürüyor saçma sapan müşteri danışmanları var
arada bir kaç tane iyi çıkıyor. Ben buna kırılıyorum 26 gün bir insana haber verilmez mi ? bir inceleme 26 gün mü sürer apollo 11 mi inceleniyor anlamıyorum.
Valla aynisini ben yazacaktim hocam.Bize zamaninda vuran ayakkabilari ayaginiz alisir diyerek giydirdiler ve nitekim de oyle oldu.Biz demi sorun vardi bilemedim simdi..
vallahi hocam ben daha da FLO dan zor alışveriş yaparım ben bu konuyu da zaten insanları bililendirmek için açtım bir sorun görürseniz de altını kirletmeyin kısaca.
reis bosver kafanda saç kalmaz valla bu kadar dertlenme
doğru söylüyorsunuz hocam.
Böyle şeyler için can sıkmayın hocam,hiç bu ay kadar moralim bozulmamıştı demenize binaen diyorum
magduruyor canımı sıktı diyelim