Flo dan ayakkabı aldım ayağımı vurdu iade etmek için mağazaya gittim giymişsiniz diye iade almadılar çözüm için fabrikaya yolladılar bugün 26. Gün ve ayakkabıyı ancak geri alabildim hiç bir soruna da rastlamamislar.
Tabi ben 1 hafta önce arayan soran olmayınca "şikayet var" sitesine şikayet ettim bana 14 gün içinde ürünümü inceleyip dönmeniz gerekiyordu diye bırak 14 günü 25.Gün falan mesaj attılar.
Az önce ürünü aldım kasadaki kadından ürünü bugün aldığıma dahil kağıt istedim ben veremem diyor tüketici hakem heyetine gideceğim çünkü.
Neyse 15 dk önce şikayet var da FLO 'ya bakan adam aradı ürününüzü aldınız mı sorun var mı vs diye.
Anlattım süreci en yakın mağazaya iade edebilmem için bir mağaza adresi istedi ben size bu süreçle ilgili döneceğim dedi.
Şikayet vara yazmasam mağazada yüzüme bile bakmıyorlar.

Siz siz olun %100 emin olmadan FLO dan yeni bir ayakkabı alıp dışarıda giymeyin.
Altını kirletmeyin ben bir hata yaptım 2 kere giyme gafletinde bulundum ama vurmasından %100 emin olmak istedim siz bu hayatı yapmayın kısaca.

Süreç devam ediyor hayatımda bu kadar moralimin bozulduğu bir ay olmamıştı resmen boşu boşuna uğraşıyorum

Bu arada Şikayet var gibi sitelerin çoğalması dileğiyle.

Otobüsteyim kusura bakmayın yanlış yazmışım
Sadece sol teki ayağımı vuruyor sağ da sorun yok

Benim sol ayağım baş parmağını içerden vuruyor sağda hiç bir sorun yok. Mağazada giydiğimde de sorun yaşamadım çünkü sadece görmek için giydim yürümedim ki hiç ?

sadece sol vurmasa ikisi de vursa elbette ben suçluyum ama böyle bir durum var ve asıl noktayı kaçırıyorsunuz ki FLO ürünü 14 gün içinde inceleyip bana sonucu bildiirmek durumundaymış
bunu başka bir FLO dan bir satış danışmanı bana söyledi. benden ürünü alıp 25-26 gün hiç bir şekilde beni bilgilendirmediler sorunuma çözüm üretmediler üründe bir sorun yok dediler
ben oysa değişim ve iade bile istememiştim başta sadece buna bir çözüm sunun dedim ki ben sol ve sağ arasında gözümle fark görüyorum sol daha hacimsiz duruyor.
ben suçluysam eyv ne diyelim bir şekilde giyeriz..