Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bakan konuşmasının cımbızlanıcağını bilmiyor muydu bu tarz bir konuşma yaparken siz cımbızlama diyorsunuz ama olayın ana fikri öğrenciler ev kiralamasın ev alsın oluyor gerçekten bir ülkenin halkı ile eğlenen bakanlar istemiyor bu ülkenin gençleri ve şu an daki hükümetin değişmesini istiyor neden mi :

1: Ekonominin e sini bilmeyen biri nasıl olurda bakan olur hadi bakan oldu bir şekilde en azından yardımcılarını dinler ben ülkede bu kadar enflasyon varken dışarı çıkabiliyorum bak ne demek bu cümle benim halkım anlamıyor bişeyden ne yapsam yerler deyip halkı aşağılamak değil midir.

2: Hastaneleri var diye bir ülkenin sağlığı sağlık bakanı olamaz Korona ile tüm dünya boğuşurken Her hasta hasta değildir diyen biri nasıl ülkenin sağlığından mesul olabilir.

3: Kredi alamıyoruz özel bankaları koruyorsunuz diyen birine almayın kredi sizde diyen birinide istemiyor bu ülkenin gençleri

4: Ülkenin dört bir yanı ciğerleri yanarken yangın söndürme uçağı almayan doğasına ormanına çiftçisine sahip çıkmayan bakanıda istemiyor bu gençler

5: Bu ülkenin ondan olmayan genç kadınlarına, genç erkeklerine sürtük ve terörist birini de başkan olarak görmek istemiyor bu ülkenin gençleri.

Ülkeyi alırken 22 milyar euro sadece imf ye borcumuz vardı ama 173 tane ülkemizin işletmesi vardı şuan tüm dünyaya 1 trilyon doların üstünde borç var tüm işletmeler ya satıldı ya kapatıldı, ALLAH aşkına sadece gitsinler başka bişey istemiyor bu gençler...
Şimdi Osmanlı torunu, necip fazıl veya Akif profil resimli arkadaşlar, ''Sen hiç tüp kuyruğuna girdin mi? Sen hiç bir gecede bilmem yüzde kaç zam geldiğini gördün mü?'' Gidecekler ben kendi adıma 3 kurban adadım keseceğim bunların gidişine. Allah ile aldatanlar konulu sempozyumun süresi doldu!