O kadar yazı yazmışsın ama Toki’den ev nasıl alınacak orada tıkanıp kalmışsın. Savunucam diye gülünç duruma düşmeyin lütfen. Cımbız mımbız olayı değil bu. Bildiğin dalga geçiliyor bunu anladığın zaman emin ol Türkiye yaşanabilir bir ülke olacak, ama sizler kraldan çok kralcı olduğunuz sürece maalesef öğrenciler değil Toki’den ev almayı yemeye yemek, giymeye kıyafet bulamayacak.

Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak kardeşim seninle sabaha kadar konuşur tokiden nasıl ev alacagız diye tartışır hak verir hatta sokağa çıkar bakanı bulur sorarız bunda haklısın çok haklısın bak inan tüm kalbimle nasıl ev alacak tokiden bende derim buraya kadar senin yanındayım.

Ama konuşmasını alıp sanki milletle dalga geçiyor edası yaratmak için konuşmanın içerisinden kelime cımbızlanır ve algı yapılırsa orada bir yanlış vardır ben bu yanlışa değiniyorum. Adamın konuşmasının tamamını alınca aslında adam ögrenci içinde bir şeyler yapmaya çalışıyor konusu çıkarken cımbızladığında başka anlam var. Bak bunu sadece bu olay veya br parti için değil tüm partiler tüm herkes için söylüyorum bu olmaz bu ahlak dışıdır kim yaparsa yapsın karşı çıkarım.
Benim sorunum olayın cımbızlanması aslında yoksa cımbızlamayıp yazsalar bende sizin gibi cevap veririm ki veriyorum. Nasıl alacakalr mış bakan bir tarif etsin hele.

Evet haklısın nasıl ödenecek bence çok uzak yerlere çok pahalı yapılıyor, zengin mahalle aidatı ödüyoruz mesela bu konularda gel tartışalım sana ben sonuna kadarda hak veririm ki bende tokide oturan biri olarak.