Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
dostum kumar işi sabırlı iştir eğer sabredip hırs yapmassan çok güzel kazanırısn, bu kumarı aylık asgari tutardan fazla kazanıp meslek haline getiren tanıdığım insanlar var. Biraz da spor bilgisi lazım siteleri açıp maçlara en çok oynananlara değil ciddi ciddi tüm ligleri 1 yıl boyunca takip edeceksin hangi oyuncu ne yapar hangi hakem ne yapar vs. 26 yaşındayım lise 1 den beri oynarım 3 TL ile başlayan bu sevda şuan aylık 20k tutara dönüştü. Artık tek kupona 10bin 10 bin atıyorum sanki 10 lira vermiş gibi geliyor. Hedefi de yükselttim artık minimum 60 100k arası kovalıyoruz aylardır . hep de hüsran çünkü hırs yapıyoruz acele ediyoruz. Sende eğer benim gibiysen maalesef biz bu işten para kazanamayız. Twitter sağolsun biraz iş geliyor da artık cepten çok gitmiyor. Sana tavsiyem eğer öğrenciysen bu illetten uzak durmalısın. Çok istiyosan 3 liralık kuponlar oyna takiplik. Ama dediğim gibi bu illeti oynayıp intihar eden arkadaşlarım var. Sitelere girip kazanan 10'da ki kuponları görünce insan hevesleniyor maalesef aşırı şanslı olman lazım o da bizde yok. Sadece tavsiye..