Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam. Domain gayet akılda kalıcı fakat bütceniz mininum 2000₺ civarı değil ise hiç girmeyin o topa. Açıklayarak yazayım bilginiz olsun. Tecrübeme dayanarak yazıyorum. Hosting için orta düzey bir hosting firması ile çalışarak minimum aylık 100₺ palet almalısınız. Bunun yanında piyasada gezen 100₺-500₺ arası her yerde kullanılan tema/scriptler yerine daha kaliteli ve daha işlevsel tema/script satın almalısınız. Bunun yanında herşeyden önemlisi reklam. Eğer reklam yapacak (Özellikle öğrenci facebook grupları) bütceniz/potansiyeliniz yoksa nakit ve en önemliside vakit kaybı yaşarsınız. Beni yanlış anlamayın hevesinizi elbette kırmak istemiyorum deneyebilirsiniz tabi ki ama mağdur olmamanız açısından sizlere tecrübelerimi aktarmak istedim. Ben sonunda güzel bir sistem oturtturdum ama verdiğim zamana değmedi açıkcası.
Merhabalar,
Önerileriniz için çok teşekkür ederim görev yazılımı olarak awarder 4 tercih edeceğim ayrıca youtube reklamları için özellikle 2000 TL Üzeri bütçe ayırdım başlangıç olarak ayrıca smm panellerimde bulunuyor inşallah bende düzeni oturttura bilirsem r10 ve panellerimden sipariş almaya başlayacağım.