Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Uzun zamandır bu konuda gerçekten kesin bilgilere dayanarak konuşan ve deneyimli bir arkadaşla tanışmadım. Herkes benim bildiğim kadar ya da benden daha az bilerek hizmet vermeye çalışıyor. Burada eleştirisel yaklaşma sebebim gerçekten düzgün bir hizmet satın almak istiyorum. Google Bilgi Panel'i için tüm kriterler var ve hali hazırda zaten bilgi paneli var. Fakat güncelleme yapma konusunda problem yaşıyorum. Ayrıca google panelini üzerime almış olmama rağmen google panelim bug'a girmiş durumda. Panel yönetimine bastığım zaman panel açılmıyor. Normalde link, sosyal medya hesapları ve foto değiştirebileceğim küçük bir panel vardı fakat yaklaşık 1 yıldır yok. Panelime tekrar erişim sağlayabilir miyim? Bilgisi olan varsa hizmet almak isterim.

Ayrıca asıl istediğim şu;
- Ödüllerin eklenmesi
- Biografi Eklenmesi
- Eklenebilecek diğer eser v.b. eklenmesi

Yukarıdakiler için resmi kaynaklar var ancak daha farklı kaynaklar gerekiyorsa o kaynaklarda içerik yayınlatabiliriz. Fakat bana kesin sonuç alabileceğimiz ve bilgi kartını geliştirebileceğimiz bir uzman arkadaşa ihtiyacım var. Birlikte çalışabileceğimiz ve bütçeme uygun bu işi yapanlar bana yazabilir mi?

Teşekkür ederim.