Değerli Arkadaşlar Merhaba ;

Öncelikle bazı arkadaşlar için burada bu tarz konu açmak biraz absürt gelebilir. Fakat ben biliyorum ki R10 aile içerisinde fazlası ile bilgili kendinden emin ve işini iyi yapan bir çok arkadaş bulunmaktadır.

Öncelikle uzun yıllar boyu üzerinde çalıştığımız ve faaliyetlerin sürdüğü ve önümüzde ki her 6 ayda bir faaliyete geçecek olan
TARIM HAYVANCILIK VE ORMAN ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ
ENERJİ VE YAPI KOOPERATİFİ
SOSYAL YARDIM VE DESTEKLEME PLATFORMU
KRİPTO VARLIK YÖNETİMİ

Başta olmak üzere Dernek Kooperatif faaliyetleri tam anlamı ile başlanmış ve TÜRKİYE geneli il yapılandırmalarımız başlamıştır.

Bu bağlamda İZMİR İL BAŞKANLIĞI OLARAK;
Yönetim Sekreteri
Meslek Danışmanı
STK Başkanı
Üniversite Başkanı
Arge
Startup
Org/ Lojistik
Satın Alma/Üretim
İç Dış Pazar Araştırma
Sosyal Medya / Basın Uzmanı

Yukarıda bahsetmiş olduğum üzere İZMİR İL BAŞKANLIĞI için yönetim kurulacaktır. Kooperatif yada Derneğimizin E-Devlet üzerinden sorgulayabileceğiniz gibi yakında tüm türkiye'de faaliyetlerini sürdürecektir.

Ne kadar da gönül işi olsa da geleceğinize yatırım yapabileceğiniz ve görev tanımlarının gelmesi ile il başkanlığı ekibi hem itibar olarak hem de maddi olarak gereken değeri alacaktır. Başlangıçta gönüllülük esastır.

Yukarıda bahsetmiş olduğum alanlarda uzman arkadaşların bana ulaşmasını rica ederim. İZMİR BÖLGESİNDE ikamet edilmesi gerekmekte olup , bu dikkate alınmalıdır.

25 yaş üstü arkadaşların iletişim kurmasını rica ederim. Kurumsal Firma sahibi, Yada Fabrika sahibi kişiler için daha avantaj saylayacak bir durum söz konusu olabilir.

Tekrar söylemek gerekir ise burada paylaşmamım sebebi gerçekten değerli insanlar ile bir arada olabilmektir. R10 'da bu fazlası ile bulunmaktadır.

İlginize Teşekkür Eder, Hayırlı Olmasını Dilerim

Saygılarımla