Kurduğum birkaç cümleyi -siyasi ve başka birşey katmadan- beyin seviyeme kadar indiren insanlar var. Yorumumu sildim. Hakaret eden küfür emojisi koyan ve aşağılayan insanlara diyecek tek şeyim Allah'larından bulsunlar. Allah sorsun bu yazıklarının hesaplarını. Ben sadece bir yorum yaptım birüsür hakaret kötü söz aşağılama. Bu kadar mı tahammülsüz basit insanlara dönüştülar anlamıyorum. Sizlik bir durum yok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
hocam aslında insanlar sizi tanımıyor size değil verilen tepkiler sadece şu an size yansıtıyoruz siz savunuyor gibi göründüğünüz için ya da onlar öyle algıladıkları için insanlar çaresiz çocuğuna bez alamıyor gerçekten çaresiz AVM'ler doluyor olabilir ama karınları da doyuyor olabilir ama evlerde huzursuzluk var karı kocalar ekonomik durum yüzünden neredeyse birbiriyle konuşmuyor. Türkiye genelinde ben kendi çevremden biliyorum yaz boyunca 3 farklı ilde bulundum 3 farklı ilde farklı farklı ortamlarda bulundu iktidarı savunan da var durum iyi diyen de var ama müsait bir ortamda bu durumun sorumlularını ele geçirse çekinmeden öldürecek insanlar da var o derece bunalmışlar o derece sinirlenmişler o derece çaresiz durumdalar.