Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu konuda yazım ve imla kurallarına pek dikkat etmeden yazacağım. Şanlıurfa merkezde ailemle birlikte yaşarken turktelekom'a evde internet için başvuruda bulunduk ve gelip kurulumu vs yaptılar 1 yıl gibi bir süre interneti kullandık ve faturalı düzenli ödedik sonra bir gece yarısı birden internet kesildi sabah düzelir diye pek bir şey yapmadım ve kendi internetimi kullanmaya başladım ertesi sabah yetkilileri arayınca arıza için geleceklerini söylediler ve geldiler hırsızların sokakta bulunan kabloları çaldığını söylediler o zamandan beri yani 2019 Kasım ayindan beri internetimiz yok bir çok defa yeni internet basvurusunda bulundum altyapıniz var ama port yok diyip durdular bir çok defa dilekçe yazdım geçen sene 2021 yılında yine bir çok başvurum sonucu bakım için geldiler ve tekrar uygun port yok denildi. Ben işlerimi uzaktan yapan ve freelancer olarak çalışan biriyim kendi internetimi bilgisayara bağlamaktan kullanamıyorum yetmiyor superbox kullanmaya başladık 100 GB kotalı olacak şekilde diğerleri çok pahalı çünkü o da zaten çok sürmüyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardım edin.