onurbusar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar, junior diyebilecek kadar bir bilgim var. Proje geliştirme ve düzenleme yapabiliyorum fakat sıfırdan herhangi bir işlevsel olarak birşey yapamıyorum. saatlik olarak eğitim almak ve bu eksiğimi 1 ayda kapatmak istiyorum. Ücretli şekide bu işte ve eğitim iyi olan birileri var mıdır acep?
Öncelikle iyi akşamlar hocam, kendimden bahsedeyim kısacası bende sizler gibi bu işlere meraklıydım. gittim 1 2 video izledim ve Gidip template SCRİPTLER alıp php'ye çeviriyordum ve database bağlantısı yapıyordum açıksız bir şekil alıntı yaparak piyasada paylaşıyordum
2.) Merakım dahada artmıştı ve başka sitelerin temasını alıp 'php' olarak koda döküyordum + Admin panel ve database bağlantısı yapıp satışını ve piyasaya sürüyorum. kişisel cv + script satış + kurumsal firma scripti geliştirmekteyim

dediğin şey sanırım front end yapabiliyorum fakat backend yapamıyorum bu 1 ayda' birazcık zor eğerki benim aşamalarımı yapıp kendi kendine yaptığın şeyleri zevk haline getirirsen ne yaptığını daha iyi anlayıp daha çabuk ve detaylı öğrenirsin