Ugursuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında önceki mesajını alıntılayacaktım ama buradan devam etmek daha uygun olacak gibi.
Ağustos sonu eşimi ve çocuğu tatil için yazlığa göndermiştim 10 günlüğüne, kendim malum sebeplerden gidemiyorum işi aksatsam önümüzdeki ay sağlam tökezleriz o yüzden mecbur memlekette yalnız kaldım çalışmaya devam. Eskiden böyle zamanlarda evde yalnız kaldığımda hiç düşünmeden her gün dışardan söylerdim ya da arada çıkıp dışarda yerdim. Maksat bulaşık vs uğraşmamaktı zaten mutfak konusunda pek yetenekli de değilim. Bu son yalnız kalışımda vallahi eşimden rica ettim dolaba 10 gün için yemek stokladık. Nasıl bir döneme denk geldik aklım almıyor gerçekten, karın tokluğuna yaşamayı yaşamak sayanlar yüzünden bu haldeyiz ya ne diyeyim.
dedigim gibi ben dışarıdan yemeyi hep sevmişimdir ama kendimde ilgiliyim yemek konularında.son 2-3 yıldır dışarıdan aldıgım herşeyi iptal ettim nerdeyse.hergün çigköfte yerdim,şimdi ayda 1 ancak alıyorum.sürekli pizza yerdim,son 7-8 ayda elimi sürmedim ki 7-8 ay önce aldıgım pizza da migrosta satılan 20tllik pizza yani eskisi gibi dominos filan da degil.tatlı/pasta aynı şekilde 2-3 ayda bi ancak alıyorum.ögle yemegi saatinde genelde çarşıda olurdum,kışın mercimek çorbası içerdim.birebir tarifini bulup,evde yapmaya başladım çünkü ben içerken 5tl idi,4-5 ay önce geçerken kapıdan sordugumda 15tl idi.yazın tost yerdim,eve sanayi tipi tost makinesi alıp evde yapmaya başladım.bu tarz şeylerin sonu gelmez şimdi tektek saymayayım yani dışarda yedigim herşeyi evde yapmaya başladım.allahtan et yiyen birisi degilim yoksa çoktan elbistan daglarında avlanmaya çıkmıştım