fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
malasef haklısın hocam,durum aynen öyle.hepimiz aslında bu tarz şeyler görüyoruz sürekli sokakta,marketde.ama dedigin gibi bagzıları görmek istemiyor.onlarlada ugraşmıyorum zaten ben de.tek dedigim ; insanların içinde bulundugu durumu görüpte inkar edenler,inşallah 1 kuru ekmege muhtaç kalır...bunu diyen akrabam,arkadaşım,kardeşim kim olursa olsun bunu diyorum.belki o zaman anlarlar insanların hallerini.
Aslında önceki mesajını alıntılayacaktım ama buradan devam etmek daha uygun olacak gibi.
Ağustos sonu eşimi ve çocuğu tatil için yazlığa göndermiştim 10 günlüğüne, kendim malum sebeplerden gidemiyorum işi aksatsam önümüzdeki ay sağlam tökezleriz o yüzden mecbur memlekette yalnız kaldım çalışmaya devam. Eskiden böyle zamanlarda evde yalnız kaldığımda hiç düşünmeden her gün dışardan söylerdim ya da arada çıkıp dışarda yerdim. Maksat bulaşık vs uğraşmamaktı zaten mutfak konusunda pek yetenekli de değilim. Bu son yalnız kalışımda vallahi eşimden rica ettim dolaba 10 gün için yemek stokladık. Nasıl bir döneme denk geldik aklım almıyor gerçekten, karın tokluğuna yaşamayı yaşamak sayanlar yüzünden bu haldeyiz ya ne diyeyim.