ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bir bana mı garip geliyor ? Caddelerde insanlardan çok arabalar var. Marketler de kuyruklar sırlar bitmiyor. Bütün herkes alışveriş merkezlerine akın akın gidiyorlar. Ben bu yoğunluğu 2 sene önce göremiyordum. Birde Sivas'tan bahsediyorum. Gerçekten akıl alır gibi değil. Bu nasıl ekonomik kriz ?
hakikat sonrası siyaset teknik adı ile posttruth. önceki abd seçimlerini trump'a kazandıran teknik olarak bilinir.
literatürde ekonomik kriz maksimum 1-2 ay sürer daha uzun süren bir durum var ise bunun adı zaten kriz değildir.
muhalafet post truth'u çok iyi kullanıyordu ta ki herkesin bildiği malum 2k kişilik twit ordusu olan adamı görevden alana kadar artık o iş de yattı ki hükümet de aynı tekniği son zamanlarda çok ciddi kullanmaya başladı.özellikle soylunun son twitleri alenen ya bu saçmalığı kesersiniz ya da aynı teknikler saldırırız anlamı içeriyor.
ekonomik olarak geçinmek zor o kahveyi evde değilde falanca kafede 50 liraya içiyorsanız kriz tabiki var . sizle aynı fikirdeyim ülkede her yer çakılı