Şu site yapıyorum dediğinde bana da yap diyenlere direk ücretli olarak yapmıyorum kendi sitemi yapıyorum öyle kolay bir şey değil kaç sene oldu hala bitmedi de

İşin ciddiyetini kavrasınlar biraz. zamanında bende o olaylara çok maruz kaldım

her şeyi geçtim şimdi birde turhost'un reklamları çıkıyor ya web sitesimi lazım sen yaparsın hemen alan adını al artık sende bir webmastersın diyor... he işte o reklamı gördükten sonra zaten herkes oldu bi webmaster
ben direkt başlangıç aşamasına 5k tl ni alırım diyorum.yani 5kdan aşagıya ugraşmıyorum diyorum,kaçıyorlar

bırak 5kyı,500tl alamazsın o adamlardan orası ayrı.bi pvc ustası ve taksici 2 kişi çok ugraştırmıştı beni bu konuda mesela.site yapıcam adamlara,200-250tl para vericek birisi ve digeri onuda vermiyor.2 sitede onlara özel,güzel olucak.tekrar bişey için para ödemek zorunda kalmayacaklar ve en güzelide işleri ile ilgili google da birisi arama yaptıgında direkt olarak kendilerine ulaşacaklar.adamlar bunları sayarken lafın yarısında gülme krizine girdim zaten

sonra gidip 200tlye site yaparım diyenlere yaptırmıştı pvc ci arkadaş,detayını dinlemedim ama yapan adama küfredip duruyordu.sen düzelt filan diye anlatıyordu bana,sorunu dahi dinlemedim

yaptıgın işi masıl dile getirirsen getir,bu adamlar onu evirip çevirip bedava ne koparırım diye bi şekilde kendine göre yontuyor.hayret ediyorum resmen...