Bunu 1000 defa söyledim gerekirse 1000 defa daha söylerim.
Trafik -alışveriş merkezleri doluluğu-kalabalık ile ekonomiyi değerlendiren insanlarla tartışmayınız.Yemin ediyorum zamanınıza yazık
Bu ülkede herzaman heryerde trafik vardı-arabalar vardı-alışveriş merkezleri yine doluydu.Mesele kendi insanımız olan
asgari ücretli insanlar rahat geçinebiliyor mu ? Fiyatlara sürekli gözatmadan alışveriş yapabiliyor mu ?
Dolabını doldurabiliyor mu ? Asgari ücretli insanlar asgari ücretli insanlar anlasınlar diye 100 defa da yazarım ama anlamazlar.İnsanlar 2 sene pandemiden evden çıkamadı.Turizm patladı.Paramız pul olduğundan elin bulgarının parası bile bizim paranın 9 katı oldu vizesiz ülkeme geliyor ucuz diye .1 ekmek 4-5 tl olmuş.Geçen a101 deyken kasada arkamda bir kadın vardı yanında çoçuğu.Çoçuğu bir oyuncaklı yumurta istedi kadın paramız yok oğlum dedi.Hemen aldım verdim çoçuğa.Kadın arkamda sessizce oğluna diyor ki oğlum sakla da kardeşin görmesin dedi.Ablam başka çoçuk mu var dedim evet dedi.Bir tane daha aldım.
YAHU İNSAFSIZLAR HALA UTANMADAN NEYİ SAVUNUYOR HALA NEYİN TRAFİĞİNDEN BAHSEDİYOR ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL... Millet çoçuğuna istediğini alamıyor
( ben -sen alıyoruz diye herkes alamıyor alamıyor anlayın artık )
hala utanmadan sıkılmadan savunuyorlar...
Akşam akşam yazarken yine sinirlerim tepeme çıktı hatırlarken olayı....
malasef haklısın hocam,durum aynen öyle.hepimiz aslında bu tarz şeyler görüyoruz sürekli sokakta,marketde.ama dedigin gibi bagzıları görmek istemiyor.onlarlada ugraşmıyorum zaten ben de.tek dedigim ; insanların içinde bulundugu durumu görüpte inkar edenler,inşallah 1 kuru ekmege muhtaç kalır...bunu diyen akrabam,arkadaşım,kardeşim kim olursa olsun bunu diyorum.belki o zaman anlarlar insanların hallerini.