Bugün aldığın şey yarından daha ucuz bu psikoloji içinde olabilirler nitekim ben öyleyim. Aldığım kedi maması 1 ay sonra 1.5X yapıyor o yüzden alırken 4 paket alıyorum gören duyanda muhtemelen sizin gibi düşünüyordur millette para yok nasıl alıyor gibi
bende tam aynısını yazacaktım.37 yaşındayım,böyle berbat bi dönem görmedim şahsen...arkadaş mı yanlış ülkede yaşıyor,biz mi anlamadım
normalde sürekli dışarıdan yemek yiyen birisiydim,ne varsa bıraktım.bikaç yıl önce,en az haftada 1 gidip dominostan en büyük pizzadan alırdım,yanında patates,sarımsaklı ekmek filan muhteşem olurdu.şimdi sitesi açık karşımda,bakıyorum.sadece pizza 190tl diyor.yemin ediyorum 6 ayda 1 tane alamaz oldum,bırak haftada 3-4 taneyi ki eskiden öyle yiyordum.şimdi yanına diger ekstralarıda eklesem 350tlyi rahat bulacak.su böregi çok yerdim,aynı sebepten bıraktım.çig köfte yerdim,bıraktım.tatlı/yaş pasta hastasıyım,bıraktım...nereye gidiyor bu işin sonu?yedigim ne kaldı,6 ay sonra alabildigim ne kalacak elimde?şimdi bunları görüp malasef bagzı arkadaşlar diyecektir,bunları yemezsen ölmezsin diye.onlara verilecek cevabı,malasef burada herkese açık şekilde dile getiremiyorum.öyle bi niyeti olan varsa,hayal gücünü kullansın lütfen.çok yaratıcı şeyler geçiyor aklımdan da işte yazamıyoruz...
Bunu 1000 defa söyledim gerekirse 1000 defa daha söylerim.
Trafik -alışveriş merkezleri doluluğu-kalabalık ile ekonomiyi değerlendiren insanlarla tartışmayınız.Yemin ediyorum zamanınıza yazık
Bu ülkede herzaman heryerde trafik vardı-arabalar vardı-alışveriş merkezleri yine doluydu.Mesele kendi insanımız olan
asgari ücretli insanlar rahat geçinebiliyor mu ? Fiyatlara sürekli gözatmadan alışveriş yapabiliyor mu ?
Dolabını doldurabiliyor mu ? Asgari ücretli insanlar asgari ücretli insanlar anlasınlar diye 100 defa da yazarım ama anlamazlar.İnsanlar 2 sene pandemiden evden çıkamadı.Turizm patladı.Paramız pul olduğundan elin bulgarının parası bile bizim paranın 9 katı oldu vizesiz ülkeme geliyor ucuz diye .1 ekmek 4-5 tl olmuş.Geçen a101 deyken kasada arkamda bir kadın vardı yanında çoçuğu.Çoçuğu bir oyuncaklı yumurta istedi kadın paramız yok oğlum dedi.Hemen aldım verdim çoçuğa.Kadın arkamda sessizce oğluna diyor ki oğlum sakla da kardeşin görmesin dedi.Ablam başka çoçuk mu var dedim evet dedi.Bir tane daha aldım.
YAHU İNSAFSIZLAR HALA UTANMADAN NEYİ SAVUNUYOR HALA NEYİN TRAFİĞİNDEN BAHSEDİYOR ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL... Millet çoçuğuna istediğini alamıyor
( ben -sen alıyoruz diye herkes alamıyor alamıyor anlayın artık )
hala utanmadan sıkılmadan savunuyorlar...
Akşam akşam yazarken yine sinirlerim tepeme çıktı hatırlarken olayı....