2001 de ben de türkiyedeydim gayette ekmek bulabiliyorduk =).Başka bir ülkeyle karıştırıyor olmayasınız =).
bende tam aynısını yazacaktım.37 yaşındayım,böyle berbat bi dönem görmedim şahsen...arkadaş mı yanlış ülkede yaşıyor,biz mi anlamadım
normalde sürekli dışarıdan yemek yiyen birisiydim,ne varsa bıraktım.bikaç yıl önce,en az haftada 1 gidip dominostan en büyük pizzadan alırdım,yanında patates,sarımsaklı ekmek filan muhteşem olurdu.şimdi sitesi açık karşımda,bakıyorum.sadece pizza 190tl diyor.yemin ediyorum 6 ayda 1 tane alamaz oldum,bırak haftada 3-4 taneyi ki eskiden öyle yiyordum.şimdi yanına diger ekstralarıda eklesem 350tlyi rahat bulacak.su böregi çok yerdim,aynı sebepten bıraktım.çig köfte yerdim,bıraktım.tatlı/yaş pasta hastasıyım,bıraktım...nereye gidiyor bu işin sonu?yedigim ne kaldı,6 ay sonra alabildigim ne kalacak elimde?şimdi bunları görüp malasef bagzı arkadaşlar diyecektir,bunları yemezsen ölmezsin diye.onlara verilecek cevabı,malasef burada herkese açık şekilde dile getiremiyorum.öyle bi niyeti olan varsa,hayal gücünü kullansın lütfen.çok yaratıcı şeyler geçiyor aklımdan da işte yazamıyoruz...