Berkayel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanın ben de milliyetçi bir insan olduğum için bu konuyu açma gereği duydum. Milettini seven HER İNSAN bu duruma ses çıkarmalı, aksi takdirde televizyonda gördüğümüz bir dediği bir dediğini tutmayan bazı şarlatanlardan oluruz. Ben isyan edeyim, sen halinden mutlu ol, ikimiz de bu ekmeği aynı fiyata alacağız, ikimiz de bir telefonu, bilgisayarı aynı fiyata alacağız. Önyargılı yaklaşmaktan bahsetmişsiniz ama ''daha iyisi mi var'' düşüncesindesiniz. Kendinizle çelişiyorsunuz.
kardeşim ben söylediklerine karşı bir şey demedim ki baştan beri, sen gelip direk bana savaş açtın

keşke insanlar birlik olsa sokağa dökülse.

geçenlerde gördüm parkımızı yıkmasınlar vs. diye eylem yapıyorlar. milletin refahı konu olunca ne yazık ki herkes sessiz.

konu bizim kendi halimizden memnun olmamız değil. size henüz yüklenmemiş şeyler var bakış açınız dar açıkçası bunu laf sokmak için demiyorum.

ne yazık ki sömürge altındayız bu bir gerçek, parlamento sistemi bitmeli. başka parti gelse daha farklı olmayacak.

baştan bozuk bir sistemi köküne inmedikçe düzeltemezsin. kendi uydurdukları sözde demokratik sistem altında ülkeyi parazit gibi yiyip tükettiler.

kardeşim yine diyorum bunlar burada konuşulup tartışılacak şeyler değil. görünen köy kılavuz istemez.
ne yazık ki memlekette çok hain ve düşünmeyen insan var.
oku atıyoruz ama gittiği yönü gören azdır.