Valla bir bana mı garip geliyor ? Caddelerde insanlardan çok arabalar var. Marketler de kuyruklar sırlar bitmiyor. Bütün herkes alışveriş merkezlerine akın akın gidiyorlar. Ben bu yoğunluğu 2 sene önce göremiyordum. Birde Sivas'tan bahsediyorum. Gerçekten akıl alır gibi değil. Bu nasıl ekonomik kriz ?
aç ve kuru kalabalık onlar. her yerde var. bayrampaşa forum avmdeydim bomboş. öğle vakti yemek katında 80 kişi ya var ya yok. ki dolu olsa ne yazar 80 milyonda 15 milyon zaten aşırı zengin.
arabası olması evi olması bir şey ideğiştirmiyor. benim çevremde herkesin arabası evi var ama eşşek gibi çalışıyor yahu akşam ailece birer ortaboy pizza yiyemiyorlar ayda bir de olsa. akşma pazarına çıkıyor kabak pırasa yemekten benizleri solmuş. çoğu ömründe deniz görmeden sinemaya gitmeden ciğerci bahattinde bir porsiyon ciğer yiyemeden geberip gidecekler.
konuya dönecek olursak ülke batmaz. bizim ülke batarsa dünya batar demektir. sadece şuan yanlış yönetiliyor. daha doğru yanlış kararlar alındı düzeltmek için çabalıyorlar inşallah düzelir. bunlar düzeltemezse başkası düzeltir. ama ülke batmaz.
ayrıca şu kriz ortamında bile para kazanlar var. aklını kullanana her zaman para var. fırsatları değerlendirmek lazım.