Valla bir bana mı garip geliyor ? Caddelerde insanlardan çok arabalar var. Marketler de kuyruklar sırlar bitmiyor. Bütün herkes alışveriş merkezlerine akın akın gidiyorlar. Ben bu yoğunluğu 2 sene önce göremiyordum. Birde Sivas'tan bahsediyorum. Gerçekten akıl alır gibi değil. Bu nasıl ekonomik kriz ?
İnsanlarda çok garip bir algı yaratıldı onun sonuçları aslında. Düşünce şu; "Bugün yarından daha ucuz."
Bugün ne alırsan yarın kârdasın. Her şey için geçerli bu ev, araba, telefon, gıda, giyim, teknoloji...
Bir yer de bu balon patlayacak,
Eskiden maaşını alan ihtiyacı kadar alıyordu şimdi 2-3 aylık ihtiyacına gömüyor parayı çünkü belirsizlik var.
Ev almak için para biriktirenler ellerindeki para değer kaybedip üzerine fiyatlar artınca üzerine bir de kredi çekip hemen alayım yoksa bir daha hiç alamayacağım diyor.
8 bin maaş alan adam sokakta kalamayacağı için mecbur 6-7 bin liralık eve kira veriyor. Kartlar, krediler, bir yerde patlayacak icralar, hacizler havada uçuşacak. Allah herkesin yardımcısı olsun ben hiç düzeleceğine ihtimal vermiyorum.