krizde öğretmenlere vodka veren rusya gibi geldi bana,
global kriz var sadece türkiyeye yönelik bir durum yok.
bazı ülkelerde belli saatlerden sonra elektriklerin kesildiğini öğrendim,
bazı ülkelerde iç savaş söz konusu,
bazı ülkeler iflas etti,
italya gibi avrupa birliğine dahil olan bir ülkede akşam saatlerinde tasarruf yapmak için mum yakılıyor.
başka bir ülkede elektrik sarfiyatı yüzünden fabrikalar kapanmış.
durum sıkıntılı arkadaşlar

şükredin. ve dua edin. (sıkıntıların düzelmesi adına)
iktidar konusuna gelince konuşmak istemiyorum sonra siyaset yapıyor diyorlar,
görünen köy kılavuz istemez
*
parçalanmış bir devlet ve parçalanmış bir milletiz. osmanlı döneminden beri. çok değil yıkılalı 100 sene olacak. ve geldiğimiz durum ortada
Ya şu ''her yerde sorun var tek bizde mi?'' lafını kullanmaktan lütfen vazgeçin, her yer 10 zam yapıyorsa bizde 150 zam oluyor, bunu kıyaslayamazsınız, yapmayın yahu Allah aşkına. Gelin birlikte ufak bir hesap yapalım, ama oku yazıyı rica ediyorum.
İtalya'nın ortalama maaşı 3.500 euro, kWh başına 0.239 EURO ödüyorlar, ne etti? 14.644 kWh.
14.644 kWh ülkemizde kaç tl ediyor? 25.500 TL.
Şimdi bu adam akşam mum yakıyor ve siz de buna inanıyorsunuz öyle mi? A haber izlemeyi bıraksanız iyi olur. Hangi ülkelerde elektrik kesiliyor söyleyin araştıralım nedenlerini öğrenelim yalandır demiyorum. Sizden de ricam tek yönlü bakmayın söylediğin şeyler asla ama asla araştırmayan sadece duyduğunu aktaran biri olduğunu çok belli ediyor çünkü.
Ek olarak, 100 yıl önce yıkılmadık, 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur bulunduğumuz ülke. Bizi ar*plaşmaktan kurtarmıştır.