Çok güzel ve uzun bir cevap vermek isterdim ama hem okumanızla ugrasmak istemiyorum hem de ban yemek istemiyorum
- Premium üyelik almak zorunda değilsiniz. Bu ekstra faydalar sağlayan özel bir hizmet
- Kurumsal ve Kurumsal PLUS almak zorunda hiç değilsiniz
- Öğrenciler ticaret yapmak istiyorlarsa pahalı bir üyelik almak zorunda değiller. Silver üyelik 1 aylık sadece 83 TL'ye denk geliyor.
- Kayıt olmak ve Normal üyelikler tamamen ücretsiz
- Fiyatlar artmadı, alım gücü azaldı
- Geçen sene x araba fiyatı 2 milyon tl iken şu an 4+ milyon tl oldu
- Geçen sene x bölgedeki 1 ev fiyatı 500-800 bin tl iken şu an 2-3 milyon tl oldu
EKSTRA hizmet için verilen rakamlar gayet uygun! 1 Aylık 666 TL para ödeyerek TİCARET yapmak adına Kurumsal PLUS almak istemeyen bir kişi ticaret yapmasın zaten.
1 Yıllık Platin Üyeliğin 1 Aylık ücreti
233 Türk Lirası bu rakam ticaret için ödenemiyorsa ticaret yapmanın anlamı yok. Bir dükkanın 1 Aylık kirası kaç para haberiniz var mı?
FİYAT artmıyor Alım Gücü azalıyor olayı iyi algılarsanız sorun olmadığını anlarsınız. Bu zorunlu bir şey değil, istemeyen almaz kimseye zorla üyelik, reklam satmıyoruz.
Ticaret yapan bir işletme için Platin üyelik 1 aylık 233 TL çok değil.
Öğrenci arkadaşlarımız ticaret yapmak istiyorlarsa
SİLVER üyelik
1 Aylık 83 Türk Lirasına denk geliyor.
Sattığınız bir kaç ürünü/hizmeti premium üyeliğe ayırıyorsunuz kalanı kendinize alıyorsunuz aslında bu kadar kârlı bir olay kullananlar bilir.