Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap çok basit

Fiyat/12 Ay

Yıllık alınan hizmetlerin 1 aylık ücretleri ticaret yapabilmek için gayet uygun.

R10’da en pahalı premium üyelik Kurumsal Plus aylık ücreti ise 666 TL’ye denk geliyor. Bu rakam ticaret yapan bir kişi/firma için 1 aylık en düşük ödeme kalemlerinden birisi gibidir. Artık TL maalesef herkesin bildiği gibi.. 3 saat önce tanıtılan yeni iPhone 14 Pro Max Türkiye fiyatı 50K

Dükkan ve Ofisin sadece 1 aylık kirası 1 yıllık kurumsal plus üyelikten 15-20 kat daha fazla ve dükkan/ofisten çok daha fazla kazanılabilecek yer R10

Rakamlar enflasyon ve TL değer kaybına göre ilerleyen zamanlarda tekrar değişebilir.
Bence de haklısınız ama piyasada işler maalesef bu ara çok kötü. Ticari anlamda da durgunluk var. Bunu sadece yaza bağlamıyorum. Kışın da bir hareketlilik olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal o zamana yine doğalgaza, akaryakıta, elektriğe ve kiralara zam gelecek. Bazen oluyor ki 10-20 liranın hesabını yapıyorsun. Dışarı da yemek yemek zorunda kalırsam nerede yiyeyim değil nerede ucuz yerim diye düşünüyorum.

Bu artışlarla belli bir üyenin ya üyeliğini yenilemeyeceğini yada daha düşük üyelikleri tercih edeceğini düşünüyorum. Fiyatlar biraz daha uygun olsa misal bende üyelik alacağım ama alamıyorum. Öyle olsa belki sürümden kazanırsınız.