mrberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayvanlardan tanrılara kitabını bitirince fikrini yazar mısın, öğrenciyim pek param yok, iyi ise almaya çalışıyım.
PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@mrberat; tabii. Okuduğum kadarıyla söylemem gerekirse gerçekten kaliteli ve her şeyi mantığa dayandıran bir kitap. Daha önce okumuş olan @BetaHouse; 'de uygun görürse yorumunu belirtebilir. Zaten onun belirtmesiyle satın almıştım.
Teşekkür ederim, iyi okumalar dostum. Kitapta bahsedilecek çok bir şey yok aslında adı tam olarak içeriğini yansıtıyor, bana göre çok basit tabirle bir nevi Darwin'in Evrim Teorisi'nin daha gelişmiş delili ispatlı ve modern versiyonu diyebiliriz. Teori'den farkı arkeolojik ve bilimsel kanıtları ile sunulması, bir nevi teorinin gerçekleşmesi diyelim. İnsanlığın bilinen arkeolojik tarihinden itibaren günümüze kadar gelişimi üzerine harika bir başyapıt ama küçük bir tavsiye, kitap biraz ağır ve karışık yabancı kelimeler içerdiği için sessiz sakin bir ortamda sindire sindire okunmasını tavsiye edebilirim, 15-20 güne yayıp araya başka kitaplar filmler diziler alınca kafa ciddi ciddi karışıyor ben yarıya kadarını 8-10 günde, diğer yarısını yaklaşık 2 günde bitirmiştim sonunu öyle getirebildim. Daha çok satar umarım kitabın ve daha çok kitap edinebilirsin, esenlikler