* Şikayetçi olduğum üye: @guneshost;
* Şikayetçi olma nedenim: sunucu kesintisi
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhabalar ben arkadaşımla birlikte aynı evde yaşamaktayım vede numaramın paylaşılmasından rahatsızlık duyuyorum o yüzden arkadaşımın numarasından yazdım kendimin bir nacizane oyun sunucusu var bu sırada elimizde stok yoktu hem mta hemde minecraft sunucum var vds yerine dedicated tercih ettim @guneshost; uygun fiyat verdiği için bende satın aldım ama sunucuların ücretlerini ödemediği için bizimde hizmetimiz iptal edildi

Bizde okan beyle konuştuk Ertuğrulun aracılığı ile hesabımıza aktarırsa sunucuyu parasını ödeyip hizmetimize devam etmek istiyoruz ticket talebi acıp webilox a sunucu hesabımıza geçirilecek ve sorun çözülecek aslında ama halen bu durumdan ısrar ediyor iade talep etmiyordum en başında ama artık ücretimi geri istiyorum vede sunucumu da istiyorum verilerime acilen erişmem lazım yoksa verilerim silenecek

Arkadaşa kendi numaram üzerinden yazıldığında halen bizi mağdur ediyor ve sunucumu bizim hesabımıza transfer etmiyor

Şu anda arkadaşım @WebiloX; ile anlaştı sitelerine girip talep açılsa ertugrul_basli@hotmail.com hesabına transfer edilmesi için sorun çözülecek en başında iade ücretini bile istemiştik ne hali varsa görsün demiştik ama şu anda bu yaptıklarından sonra artık ücret iademizi de istiyoruz sunucumuzu webilox üzerinden transfer edilmesini de istiyoruz yoksa konuyu kaldırmayacağız iyi akşamlar dilerim