Pleia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Geçen senenin başında ben de Okan üniversitesi hastanesinde ikisini olmuştum. Aynı şekilde 5 saniye sürmüyor hatırladıklarım. Reflü ve gastrite ek olarak mide fıtığı var dedi. O zamanlar ilaç vermişti ama sonrasında devam etmedim ilaçlara. Bana doktorun söylediği şuydu. Ben sana 50 tane şey sayarım insana zararlı olan ama kendine zararlı olanı sen bulacaksın. Bana limon iyi gelmez sana birşey yapmaz. Bana şeker birşey yapmaz sana kötü gelir. Yorumunda bulunmuştu. O zamanlar da cidden sabahları dışarıdan çok fazla poğaça yiyordum. Onların yağlarından çok kötü olmuştum. Bıraktım onları yemeyi gerçekten rahatladım. Ama tabii ki de kontrole devam etmek gerekiyor. Maalesef biz canımızın değerini bilmiyoruz Allah herkese acil şifalar versin. Bu arada fiyat soracaklar olursa tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için para vermedim. Fiyat olarak bilemiyorum. Hastaneye sorunca fiyat bilgisi veriyorlar diye biliyorum.
Hocam biz migdeyi çöplük gibi kullanıyoruz. Gittiğim doktor gerçekten işinin ehli biri idi. Profesör kendisi. Ben 12 seneden beri domates nedir acı nedir / turşu nedir bilmem diyor. Doğal beslenmek varken nerede saçma sapan yiyecekler var onları tüketiyoruz yanlış yapıyoruz.