Öncelikle konuyu yanlış kategoriye açtıysam kusura bakmayın. Daha uygun bir kategori bulamadım.
Orius V2 Fiyatlandırması Değişiyor
Uzun bir süredir sunulan aylık 70, yıllık 700 liralık fiyatlandırmayı değiştiriyoruz.
Yeni fiyatlar;
1 Aylık 400₺
12 Aylık 4000₺
Şeklinde olacaktır.
Neden bu şekilde bir artış yaşandı?
Bu konuda değişen hayat şartlarına çok girmek istemiyorum ancak bağkurun iki katına çıkması, günlük harcanan paranın artması ve %33lük vergi vermek gibi birçok sebep var. Bunların yanı sıra;
Orius uzun zamandır güncellenen ve hala güncelleme almaya devam edecek bir sistem. Ama bu güncellemelerin bedelleri çok arttı (kolay anlaşılması için aylık olarak hesaplıyorum) bundan birkaç ay önce yaklaşık 5 lisans parasına tasarım yaptırırken şu anda aynı tasarım eklemesi için 20 lisans parası gerekiyor.
Kısacası bu fiyat artışının temel sebebi güncelleme bütçesinin büyütülmesi.
Şu anda eklenecek en küçük bir güncelleme içeriği en az 20 30 lisans parasını götürüyor. Bu da güncelleme sıklığını azaltıyor. Güncellemelerin azalması müşteri memnuniyetini azaltıyor. Müşteri memnuniyeti ise müşteriyi azaltıyor.
Mevcut müşteriler bu durumdan nasıl etkilenecek?
Az önce söylediğim gibi buradaki asıl konu müşteri memnuniyeti. O sebeple 28 eylülden önce hizmet almaya başlayan müşteriler en az 6 ay daha 70 lira karşılığında kiralamaya devam edecek.
Daha fazla süreyle fiyat artışlarından etkilenmemek için 5 yıla kadar yenileme yapabilirsiniz.
Saygılarımla, iyi forumlar.