Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica ederim, makale hayatınız da başarılar. Şimdiden bol kazançlar dilerim.
Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Bu forumda "makale" yazarak maalesef bu yazdıklarınız çok zor ama imkansız değil. Daha kolay başarmak için başka yöntemlerde mevcut. İş almadığınız zamanlarda başka projelerde çalışmak daha kolay gelir kazanmanızı sağlayacaktır. Mesela siteleri ve forumları olan kişilerle anlaşabilir, projelerine ortak olabilirsiniz. Şimdi olmasa da ilerde yüksek gelirler elde etmenize olanak tanır. Ya da yazı yazma beceriniz ile başka şeyleri birleştirip katma değerli hizmet verebilirsiniz. Örneğin Wikipedia ya yazı eklemek. Yazar hesabınızla kişiler ya da firmalar için yazı yazıp ekleyebilirsiniz. Bunun için yaklaşık ücret 500 TL diye biliyorum. (Yanlış olabilir.)

İyi yazan biri için biraz hayal gücü çok farklı kapılar açabilir. (Özellikle kısa ve öz yazı) Gelecekte yazının tüm dünyada çok daha önemli olacağını düşünüyorum. Özellikle uluslararası çalışmanızı sağlayacak dilleri bünyenize ekleyebilirseniz geçinmekten çok daha yüksek yerlere çıkabileceğinizi düşünüyorum. Hayatınızda başarılar. İlhamınız ve hayal gücünüz eksik olmasın.
İyi forumlar
teşekkür ederim