Forum un adalet dağıtma gibi bir sorumluluğu yok. Bu nedenle eğer verilen karar sizi tatmin etmediyse hukuki yollara başvurabilirsiniz. Dilekçe ve başvuru yolları konusunda yardımcı olabilirim. İmzamdaki konuya bakabilirsiniz. Kolay gelsin.
İyi forumlar
Zaten böyle bir beklentimde yok, fakat satıcı 4-5 kişiyi mağdur etti ve hala satışına devam ediyor bu kadar insan mağdurken bu karar nasıl verilebiliyor bunu soruyorum.
Kullanıcı rank'ı ile kararın ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama karar eksik/hatalı bana göre. Eğer böyle bir karar veriliyorsa mesela kişi 1 hafta içinde sorunları giderecek / gideremiyorsa iade edecek şeklinde karar verilmesi daha doğru olabilir. Böyle ucu çok açık kalmış, tamam giderecek ama ne zaman ? Ben bu süreçte mağdur olmaya devam mı edeceğim gibi sorular geliyor insanın aklına, o yüzden bu soruların giderilmesi için zaman çizelgesi şart bence bu tarz kararlarda.
Hocam satıcı ilgileniyor o konuda bak hakkını yiyemem lakin sorunların ardı arkası kesilmiyor, Moderatörde bunu Google güncellemesine bağlı yapcak bişey yok diyor, o zaman bende bu bot ile açılan çöp hesapları r10 ' da satayım, madem güncellemenin arkasına sığınacağız. Kelepir fiyattan satış konusu açayım botun parasını 1 saatte çıkarırım; Madem bot sorunsuz anlamış değilim 30 Gün lisansı zaten 20 gün şikayet konusu bekledik... 48 saat süre tanındı satıcıya mağduriyetin giderilmesi için + 24 saat daha uzattılar adam yazmadi bile ama gelelim ki bugün haklı o oldu.