Şimdi şöyle ki kaliteli içerik yazan yazar arkadaşlarım var 100 kelimesi 1 dolar olarak çalışanlar da var aralarında. Şimdi R10 üzerinden birisi size gelse 100 kelimesini 18 TLye yazarım dese muhtemelen iş vermezsiniz. 2 TL - 4 TL'ye yazarlık yapan arkadaşlarla çalışırsanız muhtemelen zaten kaliteli bir içerik çıkmaz. Ama tabii güzel paralar verip kötü sonuç alıyorsanız haklısınız ama R10 biraz ucuz iş yapmak üzerine kurulu gibi geliyor bana
Yok hocam fiyat/performans açısından düşünün. Örneğin taban fiyatı 4 iken 4-5 tl çok az derlerdi. Şimdi taban 2 tl oldu; 4-5 TL kaliteli diyenler çıktı. Yani demem o ki işi yapan kişi fiyatı işe göre belirlemeli. Yani bana iş teklifi geldiğinde gerçekten o iş 4 TL ediyorsa daha fazlasını istemem. 300-400 kelimelik genel kültüre dayalı blog yazıları geliyor mesela. Bu yazılar için 100 kelimesi 8-10-15 TL çok çok uçuk fiyatlar. Örneğin 750 kelime ve üzeri olan, çok titiz bir çalışma ile yazılması gereken yazılara ise 15 TL bile az gelir. Ben fiyattan çok iş bildiğini sananlardan yakınıyorum.