18.09.2022 TarihindeKurumsal Üye Bir kullanıcı tarafından Adwords Botu satın aldım; Botun özellikleri şu şekilde;
1-) ASKISIZ ADWORDS HESABI ÜRETME ( TÜM ÜRETTİĞİ HESAPLAR ASKIYA ALINIYOR )
2-) OTOMATİK ASKILI İTİRAZ GÖNDERME ( İtirazlara Full Red Geliyor ve Bot Takılıyor)
Sorun şu şekilde; Bot Askıya Düşürüyor Tüm Hesapları Askısız Hesap Üretmiyor ve Ara Ara Takılıyor yani Donuyor. Mağdur Sayısı 4-5 Kişiyiz Fakat Moderatörler Satıcıyı Haklı Buldu.

Moderatörün Cevabı;
Merhabalar, yapılan son değerlendirmeler sonucu botun Google'a bağlı takılmalar olacağı bunun satıcı tarafından giderileceği işleyişin böyle olduğunu yazılım camiası bilir. Alınan ortak karar sonucu bottaki küçük sorunları yazılımcı çözebileceğini söylemiştir. Son bağlandığında da herhangi bir sorun olmadığını minör hataların yine çözüme kavuşturmak isteyeceğini söylemiştir. Hal böyleyken iade kararı çıkmamıştır. Eğer bu karar tatmin etmediyse hukuki yollara başvurabilirsiniz. İyi forumlar.

Bot takılıyor arkadaşlar Daha bugün 16:30 ' da video çektim yolladım moderatöre, ve askısız hesap özelliği katiyen çalışmıyor askıya atıyor hesapları.

Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?