Selam dostlar bir güncelleme yapmak istedim

07.09.2022

Toplam dünden bu yana 73 yazı random aralıklarla yayınlandı. Google'da index alıp almadığını görmek için inurl:domain.com şeklinde arama yaptım ve çıkan sonuca çok şaşırdım.

Google'da ana sayfa, kategori vs sayfaları dahil tüm gönderilerim index almış. Bu beni çok motive etti.

Bugün yaptıklarım;
  • Hızlı bir şekilde Google News kaydı başvurumu yaptım.
  • ahrefs.com'a kendi sitem olduğu için ücretsiz kayıt yaptım. Böylece ülke ülke anahtar kelime sıralamalarını ücretsiz kontrol edebileceğim.
  • Şuanda siteme gelen bir ziyaretçi henüz yok. Search Console'a da yansayan bir veri yok. Sanırım 48 saate ilk veriler anca gelir. Fakat bugün yayınlanacak olan birkaç sayfaya yoast FAQ (sık sorulan sorular) bloğu ekledim.
  • Google pagespeed için birkaç optimizasyon yaptım. Hedeflediğim gibi mobil 99 - masaüstü 100.

Bugün yaklaşık 10-12 makale daha yayınlanacak şekilde ayar yaptım.
Forumdan bir arkadaşa 3 adet 1000'er kelimelik ingilizce makale siparişi verdim. 5'er gün aralıklarla bu makaleleri yayınlayıp Yoast üzerinde köşetaşı yazısı olarak işaretleyeceğim. Duruma göre daha fazla da makale siparişi verebilirim. Ya da manuel makalelerden komple vazgeçebilirim.