CelbereUS07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sene 1984 dedem taksicilik yapıyor, ananem sabah erkenden 05:00 civarı kalkıp bahçedeki domatesleri sularmış (güneş çıkmadan önce sularlarmış toprak suyu hızlı çekmesin diyeymiş). Sonra kahvaltı hazırlar dedemi işe gitmesi için yolcu edermiş.

Yine günlük rutin devam ederken bir sabah 05:000 civarlarında domates sularken yer birden bire o kadar çok aydınlanmış ki, havaya baktığında yerden 5 6 metre yükseklikte sini şeklinde alt tarafında köşelerinde lambaları olan siyah camları olan, havada sabit asılı kalıp fakat ince bi uğultu sesiyle kendi etrafında dönen bir cisim görmüş. Tabi korkup hemen içeri girip camdan seyretmeye başlamış. Yere o kadar yakınmış ki taş atsam değecek şekilde diyor. Çok kısa bir süre orada kaldıktan sonra sanki yıldız kayar gibi oradan ayrılarak gökyüzünde kaybolmuş.

Şimdi bu olay 1984 senesinde Kayseride yaşanıyor ve ananem bunu mahallede anlattığında bu cismi başka gören kişilerde olmuş.

Ananem halen okuma yazması olmayan, saati ve para birimlerini dedemin öğrettiği bir kadın. O dönem evlerinde sadece siyah beyaz bi tv varmış ve pek televizyon bakmazlarmış.

Daha önce bu cismi televizyonda veya gazetede görmemiş. (Görmediği birşeyi hayalinde canlandıramaz veya ufo tanımı bilincinde olmadığı için rüyasında göremez)

Memlekete her gittiğimde bu olayı anlatırım ve her zaman olduğu gibi anlatır. ( Yalan söyleyen birisi aradan biraz zaman geçince önceki söylediği yalanı unutur olayı farklı şekilde anlatır)

Ben ananemin bu gördüğü cisme ve yaşadığı olaya inanıyorum. Fakat bunu ufo olarak veya dünya dışı varlık olarak yorumlamak konusunda net bir fikir sahibi olamıyorum.

Bu konulara çok meraklı biriyim ve bence asırlar önce insanlık bizim şuanki yaşantımızdan çok çok fazla ileri seviyede gelişmişti, asırlar önce uzay keşfedilmiş yaşam belirtisi olan başka galaksiler bulunmuştu. Dünyada kıyamet kopacağı veya dünyanın felaketlerle buluşacağı zaman geldiğinde bu insanlık dünyayı terketmiş başka galaksilere yerleşmişti. Gel zaman git zaman asırlar geçti dünya tekrar yaşanılabilir bir şekilde düzene girdi. Bizim tarihimiz başladı. Bomboş olan bir dünyada biz nasıl oluştuk konularına girersek işin içinden çıkamayız orayı karıştırmayın

Yani bu ufo diye gördüğümüz cisimler ve uzaylı diye tabir ettiğimiz canlılar aslında asırlar önce bizim dünyamızda bizim gibi kanlı canlı yaşayan insanlardı ve felaket öncesi göç etmişlerdi. Dünyayı sürekli gözlemliyorlardı ve ziyarette bulunuyorlardı. Bence tarih kendini sürekli tekrarlıyor belki 200 sene sonra bizde başka galaksilere yerleşeceğiz ve dünya yine bir felaket geçirecek. Sanırım zaman döngüsü bu şekilde sonsuza kadar devam edecek.

İşin dini boyutunu bırakarak bir teori ortaya koydum. Benimkisi gerçeğe yakın hayal dünyası bu konuları tartışmak, araştırmak güzeldir eğlencelidir. Lütfen kötü bir yorumda bulunmadan önce tekrar tekrar düşünün