Herkese selamlar. Hayırlı sabahlar.

Forumda verdiğim danışmanlık hizmetimizden birçok kullanıcı haberdardır diye umuyorum. Veyahut illaki öne çıkan reklamlarda bir kez olsun görmüştür diye tahmin ediyorum.

Bu gün sizlere güzel bir sevinç ve heyecanımı paylaşmak için izninizle kaleme almak istiyorum bu yazdıklarımı.

R10’dan önce bulunduğum epin sektöründe 15 yılı aşkındır hizmet veriyordum ama foruma katıldığım günden itibaren bu işlerin tamamı kurumsal hale döndüğünü ve müşterilerimin bizzat sektöre bizim önderliğimizde yatırımcı olarak katıldığını görmek sevindirici oluyor.

Henüz 1 ay bile olmadan R10 sayesinde toplamda 10 kişiye danışmanlık hizmeti vererek toplamda 100.000₺ gibi ciroya ulaştım. Henüz sistemleri yapımda olan teslim etmediğimiz müşterilerimiz olduğu için ticaret puanı paslaşmadık ama benim bu forumda ilk danışmanlık hizmeti sağladığım; @Ankamedya; ve @neoblack; hocalarımı hiçbir zaman unutmayacağım. danışmanlık hizmeti kapsamında sonlarına geldiğimiz sitelerini teslim ettik ve bugün itibari ile ilk çekim işlemlerini de inşallah tamamlayacağız. “ Epin sektöründe Türkiye’nin en yüksek kar marjını sağlıyoruz” sözünü bu vesile ile de bugün tutmuş olacağız.

Biz kazandıkça daha fazla kazandıracağız düşünce yapısı ile girdiğimiz bu yolda bizlere destek veren, hizmetimiz hakkında bilgi almak isteyen tüm R10 kullanıcılarına teşekkürlerimizi iletiyoruz. İyi varsın R10!

Sevgi ve Sağlıcakla..

İsmail C. DURSUN.