Neredeyse sonuna kadar okudum, aşağıya kaydırdıkça daha çok sinirleniyorsunuz.
İlk merak ettiğim konu bu h*** dijital neyin nesi? Ne zamandır buralardayım hiç adını sanını duymadım. Madem bu kadar büyük işler yapıyor, türkiyenin en büyük forumunda da kendini tanıtırdı diye düşünüyorum. Olmadı onlarca wm facebook grubuna ve diğer forumlara üyeyim. Gerçekten adını ilk defa duyuyorum ve komik bir ismi var bence. İkinci durum, trde bu kadar kurumsal şekilde konuşan bir firma bulunuyor mu? Üçüncü durum, asgari ücretin biraz üstünde çalışan, deneyimi olmayan ve yetiştirilmek için alınan bir çalışandan her kpnuda yeterlilik beklemek mantıklı mı? Dördüncü durum, her işten çıkardığı çalışana kendi tabiriyle açık anti-referans mektubu mu yazıyor bu arkadaş? Ya da her işe aldığından memnun mu?
Alıntı
Kübra Ova, 2 yıllık zorunlu hizmet taahhütnamesine ve 3 yıllık Marmara Bölgesini kapsayan bir rekabet yasağı sözleşmesine imza atmıştır. Kübra Ova, HSDde öğrendiklerini (keşke öğrenebilseydi), gizlemek üzere de bir sözleşmeye imza atmıştır. Sözleşmelere uymaması halinde, kendisine dava açılacağını ve kovulduktan sonra, ilgili sürecin 2 yıla tamamlanananı kadar ayda 500 Euro ödemeyi de kabul etmiştir. Kendisi ile ilgili olarak yasal kovuşturma başlatılmış olup, Gizlilik ve Rekabet Yasaklarına uyulmadığı görüldüğü taktirde, ilgili işletmelerin sahipleri ile iletişime geçilecektir.
Bu sözleşme de neyin nesi? Canavar mı bu adam? Bu kadar çok ortaktan sadece eski bir çalışan için uzun makaleler istemeyi nasıl becermiş? Gerçekten korkunç bir durum, böyle bir insanla yolda karşılaşmak istemem.
Tüm bunlar hayal ürünü olabilir mi diye düşünmeye başladım. Çünkü arkadaşımızın hesabının 10k takipçisinin tamamı bot. Ayrıca bir Sosyal Medya Yönetim şirketiyle anlaşmaya ihtiyacı var. Eğer bunu okuyorsan bana ulaş, faturalı hizmet sunayım paşama. Ama anti-referans mektubu istemiyorum. SEO şirketi sözde ama websitesi SEOya muhtaç. Eğer gerçek ise bence burada iş dışı bir şeyler dönüyor. Belki de red falan yemiştir kızdan, sonra da sürekli mobbing uygulamaya başlamıştır. Kız gidince de GYMe başlamış olmalı. Eğer hayal ürünüyse (umarım kübra diye biri yoktur) yazar olmasını tavsiye ediyorum arkadaşa, sürükleyici yazılar yazıyor.