TuTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu görünce mutlu oldum.

RPA olarak sayılır mı bilmiyorum ama uzun süredir Power Automate Desktop ile uğraşıyorum. Kullanması kolay ve kapsamlı bir program olmasına rağmen çalışırken ki ağırlığı ve şimdilik kararsız çalışması biraz beni üzdü. Uzun süredir UIPATH üzerine yoğunlaşmak aklımda hatta kurdum bir göz gezdirdim. Anlaşılması Power Automate'ye göre daha zor gibi geldi ama ilk izlenimim ondan çok daha profesyonel oluşu.

Sizler neler düşünüyorsunuz? Power Automate ile hiç uğraştınız mı? UIPATH'e yoğunlaşmalı mıyım?
Birde hazır yeriyken merak ettiğim bir konu var. Yarım yamalak ingilizcem ile arattım ama bulamadım. Araştırmaya da şuan vaktim yok. UIPATH ile senaryolar üretip hiç UIPATH olmayan bir bilgisayarda exe tarzı çalıştır kullan yapılabilir mi? Umarım tam olarak anlatabilmişimdir. Yani hazırladığımız otomasyonu katılımsız olarak çalıştırabilir miyiz? Ya da istenilen uygulamaları kurduktan sonra bir uzak merkezden birden çok PC'de otomasyonu çalıştırabilir miyiz?
Selamlar,

Evet UIPATH daha çok son kullanıcıda değil de şirketlerde kullanılmaya daha uygun bir yapıya sahip. Biraz yazılım biraz ingilizce bilgisine ihtiyaç var. Özellikle iş akışını oluşturma burada birinci kural. Son kullanıcı testlerini yapabilsin diye bir adet senaryo oluşturabilecek botu kullanıma sunuyorlar. Onun dışında birden fazla senaryo için lisansa ihtiyacınız var.