adam sevgisi de degil hocam, güc sevgisi. Güc kimdeyse ilah o'dur. Maalesef böyle. Zamaninda hatirlamiyor musun, milyonlar fetullah icin ölüp bitiyordu.. nerde o soysuzlar simdi? O soysuzlar simdi bizim gibi basindan beri fetullah itlerine karsi cikanlara fetöcü diyor.
Yarin cumhurbaskani erdogan bir secim kaybetsin gör o zaman, bizim gibilere, en büyük tayyipci sizsiniz, kripto tayyipcisin sen gibi ithamlarda bulunacak bunlar.. Bunlarda omurga diye bir sey yok.. Güc kimin elindeyse onun borusunu öttürürler.. O yüzden böyle asalak insanlari cevremden uzaklastirdim. Zarardan baska bir sey getirmezler. Bence cumhurbaskan'inin en büyük sorunlarindan biri de bu yalaka takiminin etrafinda olmasi..
olayi bu hoca cok güzel aciklamis (diyanetin hocasindan beklemedigim bir konusma, ben artik diyanet imamlarinin arkasinda namaz kilmiyorum ama bu adamin arkasinda kilardim)
https://www.youtube.com/watch?v=fsVgtrkpnk0
Aslında çok doğru dediniz hocam. Dediğiniz de gayet doğru ve tarihte de defalarca okumuşuz, yaşamışız.
Cemaatler, tarikatlar bana göre bu ülkeye hep zarar vermiştir, verecektir de. İnkar eden varsa çıksın karşıma. Bugün belki o savunduğun cemaat zarar vermiyor ama yarını bilemezsin. Fetöcü cemaat 30 yıldır vardı. 30 yıldır tapan vardı tapan. Noldu 30 yıl sonra?
O değil de hoca gerçekten çok güzel konuşmuş. Nasıl olmuş ta bu hocayı sürgün etmemişler.