batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O deli gibi alışveriş yapan kim? Kim abi kim? Sen kaç kişisini tanıyorsun??? Sen deli gibi alışveriş yapıyor musun? Her gün deli gibi 1-2 bin TL harcıyor musun ?

Kız arkadaşım gratis te çalışıyor. Bir çok mağaza da çalıştı. Her mağaza günlük minimum 70k-100k ciro yapıyor. Güzel para dime ? Senin gibi zihniyetler oooooo ekonomi çok iyi yeaaaa der.
Ama o alışveriş yapanların öncelikle Arap ve yabancı turist olduklarını bilmeden konuşurlar !!!
Bir Arap geliyor diyor tek seferde 10 bin TL alışveriş yapıp çıkıyor diyor. Yabancılar geliyor diyor minimum 5 bin alışveriş yapıp poşet poşet çıkıyor diyorlar.
Ama sorsan alışveriş yapıyorlar kalabalık.

Yazık şu zihniyete yazık.
ben türkiye'ye her gelisimde (yaklasik yilda 3-4 kere geliyorum ortalama) arkadaslarimi bir restorana götürürüm ve tüm masraflari ben karsiilarim. Elbette disardan görenler benim yabanci ülkede yasadigimi bilmez ama iste öyle kendince fikir yürütürler..

Türkiye'de alisveris yaptigimda dikkat ettim, herkes kredi karti kullaniyor ve hepsi kücük de olsa taksit vs yaptiriyor. Yahu benim maasim erdogan'in maasindan daha fazla ama bana bile pahali geliyor türkiye, asgari ücretle gecinenler ne zirvaliyor anlamis degilim cidden.