Domain değerlendirme kategorisi bence uzuuunca bir süredir suistimal edilen bir alan. Adam satışa çıkarmadan oraya domaini değerlendirir misiniz diye konu açıyor. Hemen altına da satmak için aldım isterseniz ulaşabilirsiniz diye not bırakıyor. Belki birisine erkenden okuturum da 1TL'den ihale açıp stres yapmam diye. Ona da kızmıyorum. Piyasa bu maalesef.

Bunun dışında sizin de bahsettiğiniz çok güzel olmuşçular var. Onlar da napsınlar işte satış konularını imzadan falan gören olur da ulaşır diye umut ediyorlar.

İkinci husus, domaini alırken sen projeni düşündün değil mi kardeşim? Gözünü kapatıp domain almadın sonuçta. Instagrambegeni.zort domaini hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormanın manası var mı? Beğenmişsin almışsın. Bu domainle ne yapılır diye soruyor bir de. Ne bileyim yoğurt sat, kuruyemiş sat.

Bunlardan bağımsız bir grup daha var. Onun böyle kaygıları yokturdur. Alır ve en acımasız eleştirilere maruz kalır. Hiç de gocunmaz.

Bir de ben varım. Bu kategoride bir domaini yorumlamaktan çekinirim. Çünkü adam satmaya almış. Eleştirsen iplemez. Hatta nerden de yazdı ki bu şimdi der. Çok güzel olmuş desem kendime saygım olmaz. En iyisi kategoriyi görmezden gelmek.

Unutmuşken son bir grup daha var. Onlar domain o kadar kötü ki tutulacak bir tarafı yok deyip, çok güzel olmuş deyip dalga geçiyorlar. Umarım dalga geçiyorlardır. Ben öyle umut ediyorum. Çünkü domain çok kötü yahu.