Dün bizim servisçi amca öyle bir konuştu ki resmen kışkırttı dövmemek için kendimi zor tuttum.

Adamın tek dediği sen eskiyi gördünmü eski türkiyede yaşadın mı şuanki halinize şükredin türkiye çok güçlü amerikaya kafa tutuyoz ekonomi çok iyi yönetim çok iyi ben memnunum diyor.

Aldığı 3 kuruş emekli maaşıyla halen şoförlük yapıyor. Bunlara şükretmeyi öğretmişler başka birşey bilmiyorlar gözleri kapalı.

Bu ülkenin düzelmesi için +60 yaş eski kafalı insanların ölmesi lazım nesilin yenilenmesi lazım. Bu boş eski kafalar olduğu sürece bu hükümet halen ezmeye sömürmeye halkı yıpratmaya devam eder.

Adama sabahları bi simit bi meyvesuyu 15 lira olmuş dayı sen neyden bahsediyordun diyorum yemeyin ben sabah simit almıyom simit fiyatından banane diyor.

Avrupalı 600 euroya 22 gün uçak bileti dahil türkiye tatili yapıyor sen memleketine gidemiyorsun diyorum. benim otelde tatilde ne işim var memleketede 400 liraya otobüs götürüyor diyor.

Yani adam hayatı yaşamıyor yemiyor içmiyor aldığı 3 kuruş parayıda kefen parası diye biriktiriyor heralde. zamanında 70bine ev almış şimdi oturduğu ev 1.5 milyon.

Asgari ücretli adam 5000 lira kira nasıl verecek, yada 1.5 milyona nasıl ev alacak nasıl bir düzen kuracak diyorum, kim açıkta kalmış herkesin evi var diyor.

Servisçi olduğu halde 27 lira mazottan memnun adam çünkü mazotu patronu ödüyor.

Nasıl bir zihniyetleri var anlamıyorum sen bu ülkenin gençlerinin kaderiyle oynuyorsun diyorum beğenmeyen avrupaya gitsin aç kalsın sokaklarda yatsında görsün avrupayı diyor.

Bu düşüncede kim varsa hakkımı helal etmiyorum hakkım var çünkü benimde geleceğim çalınıyor emeğim çalınıyor.

22 yıldır bir yönetimin bu kadar ağır vergiler, faturalar, sömürüler dahilinde bu ülkeyi şahlandırması uçurması lazımken, Biz küçülmeye kemer sıkmaya, sürekli birşeylerden vazgeçmeye mahkum ediliyoruz.

Yazıklar olsun, lanet olsun, umarım önümüzdeki seçimler güzel ülkemiz için hayırlı bir seçimle sonuçlanır, refaha kavuşacağımız, emeğimizin karşılığını olması gerektiği gibi alacağımız güzel günler görürüz.