hakkikilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam,

Bilgi için teşekkür ederim. Dediğim gibi seo çalışmalarını zaten yürütüyor ve reklam çalışmalarımız da başlayacak .Bunun haricinde reklam yerleşimi konusunda karamsarım. Çalışma daha önce yapıldı fakat bazı sorunlar yaşadık o yüzden reklam yerleştirmesini kendimiz ayarladık. Bazı sitelere bakıyorum günlük 200 - 600 TL arasında kazanç elde ediyor. Tabi ki sektöründe önemi var ama Teknoloji sektöründe de bu kadar az olmaması gerekiyor.
SEO zaten yaptık veya yapıyoruz gibi bir şey değildir. Başarı elde edilene kadar yapılması gereken bir şey. Biz dahi SEO firmasıyız fakat sürekli olarak forumda tanıtım yazısı satışı yapan kim varsa dönem dönem iletişime geçerek bu arkadaşlarımızla da irtibatı koparmamaya çalışıyoruz. CLS gibi varyasyonların önemi olabilir ancak bu gibi unsurların önemi minimal düzeyde. İçerikleriniz kopya olmasın, sitenizin açılış hızı 4 saniyenin altında olsun bunlar önemli. Dediğim gibi SEO bir ekip işidir, İstikrar ve zaman gerektirir. Bugün hitiniz örnek veriyorum günlük 50 ise, bu önce 52 ye çıkar, ardından 58 e, 60, 70, 85, 90, 200 şeklinde gider. Başarılar dilerim.