06.09.2022 - İÇERİKLERİN HAZIRLANMASI (devam...)

Yazıların Hazırlanması:
Amacım 3000+ yazı hazırlamak. Yazıları belli ölçüde özgünleştirmek. Tabi her sektörde aynı miktarda yazı ayarlayamıyorsunuz. Benim yaptığım taktik şu;
  1. Öncelikle semrush'a girip anahtar kelimeyi aratıyoruz.
  2. Keywords variations kısmına tıklıyoruz (Burada anahtar kelime varyasyonlarını gösteriyor. Minimum 1000 olması önemli. Benimki 65k civarı varyasyona sahipti.)
  3. Varyasyonları en az 100 aylık aranma hacmi ve KD değeri maksimum 39 olacak şekilde filtreliyoruz. (Benim liste bu işlem sonucu 3k'ya indi)
  4. Artık elimizde görece kolay ve belli miktar aranma hacmine sahip kelimeler kaldı. Şimdi sağ üst taraftaki dışarı aktarma butonu ile xlsx şeklinde bilgisayarımıza kaydediyoruz.
  5. Excel dosyasını açık anahtar kelimelerin olduğu satır harici tüm satırları siliyoruz.
  6. Artık elimizde kaç adet makale oluşturabileceğimizi gösteren bir liste var. Daha önce 40 adet görsel eklemiştim siteye. Aynı görselin sitede farklı makalelerde çıkmasının bir mahsuru olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden tüm yazılarda dönüşümlü olarak bu resmi ekleyeceğim.
  7. Daha sonra forumdaki bir arkadaşımızdan excel dosyasında nasıl çoklu makale oluşturulacağını anlatan bir taktik videosu satın almıştım. Emeğe saygı sebebi ile burada o kısmı paylaşamıyorum. Ama mesajlardan bulup adını ekleyeceğim. Article forge ile bu taktik için içerik oluşturup yaklaşık 3000+ civarı özgün makale oluşturdum ve taktikteki şekilde siteye ekledim.
An itibari ile içerik durumum aşağıdaki gibi;

Buradaki yazılar kasım ayının sonuna kadar planlandı. Günlük 35-40 içerik yayınlanacak.

İleriki adımda yapacaklarım;
- Hızlı index için google news kaydı
- Backlink taktiğimin uygulanması
- Haftada 1-2 kere manuel yazılmış özgün içerik girilmesi